torsdag 8 maj 2008

Löparvågen

Träning igår i Lill-Jans skogen vid vanlig tid, 19.00, skulle springa lite kuperad fartlek. Konstaterade att det verkligen är mycket folk ute i spåren. Visst det var fint väder, men det var vardag, platsen var den delen av stan där man håller på djurgården och det var ju derby. Att det är sjukt "inne" att springa råder det inga tvivel om. Dessutom är alla sjukt välklädda, funktionsmaterial och kläder och skor gjorda för löpning, inga badshorts och skor från innan sekelskiftet här inte.

Sprang gjorde jag också: 3.5 k uppvärmning, sendan två varv i lilla slingan (á 2.5 k) med 7 backar/varv, snabbt uppför alla dessa (det är verkligen kul att flyga förbi folk uppför och sedan slå av på takten). Avrunding i långa spåret med 3 nya glada backar. 2 k hem. Totalt dryga 12 k, batteriet i fotpodden behöver nog bytas varför man inte riktigt kunde lita på värdena från denna.

Mötte Acke och hälsade glatt, tränar han i Lill-Jan, då tränar han för LL, det måste vara den enda rimliga slutsatsen. Trots att han sade "aldrig igen" direkt efter loppet 2006. Någon måste man ju kunna lura med sig, han är en kandidat.

Inga kommentarer: