torsdag 10 juli 2008

Soppa

Det är en jävla soppa på jobbet. Massor med saker som skall göras, mail kommer från alla håll och kanter, leveranstider skall hållas, folk skall informeras. Ibland önskar man att man att man hade en assistent eller ett lättare jobb. Som lök på laxen är det en riktig jävla soppa i bostadsrätts-styrelsen också. Ett ärende som formligen exploderat lagom till att alla ledarmöter utom jag drog på semester. Det som är positivt är att det är väldigt lärorikt... Äh vem fan försker jag lura det suger, däremot börjar jag se slutet.

Därför extra skönt att komma ut och springa idag ännu bättre var att det gick riktigt bra, den goda tendensen från igår håller i sig. Eller så är det bara så mycket enklare att springa flackt. 5,5 km fartlek dammades av idag och det sanna styrkebeskedet kom kilometer 7 som gick på 3:41, mycket bra! Övriga kilometer innehöll minst 200m jogg varför kilometertider på 4:13, 4:16 inte heller gör bort sig.

Data

Skall till landet i helgen, kanske blir som en mini-semester... Man skulle kanske skulle kunna använda formuleringar som "ladda batterierna", "rensa sinnet" eller någon annan skitnödig floskel...

Inga kommentarer: